Creatief in het benutten van talenten

Team 't Busseltje


Het team van 't Busseltje bestaat uit 31 bevlogen mensen. Samen zorgen ze voor het onderwijs in de groep, de schoolontwikkeling, de dagelijkse organisatie, de administratie en het gebouw.

Ook bieden we plaats aan stagiaires in opleiding tot leraar basisonderwijs of tot onderwijsassistent. We geven onze toekomstige collega's graag de ruimte om het vak in de praktijk te ervaren. 

De dagelijkse leiding is in handen van de locatiedirecteur. De onderwijscoördinatoren zijn verantwoordelijk voor de begeleiding van leerlingen, groepen, leerkrachten en de schoolontwikkeling. Samen met de coördinatoren van de onder- midden- en bovenbouw vormen zij het managementteam (MT). Een ICT-er verricht ondersteunende en uitvoerende ICT-taken. De gedragsspecialisten, beeldbegeleider, coördinator meer- en hoogbegaafdheid, taalexpert, rekenexpert en vakspecialisten muziek versterken het team met hun deskundigheid. 

Een overzicht van de verschillende teamleden en de individuele contactgegevens vindt u door aan de linkerzijde te klikken.