Landelijke actieweek en staking

22-02-2019
Onderwijsbonden hebben scholen opgeroepen tot een landelijke actieweek met een staking op vrijdag 15 maart. Inzet zijn investeringen in het onderwijs, van de basisschool tot de universiteit.

Het team van ’t Busseltje onderschrijft het belang van investeringen en vernieuwingen in het onderwijs. We hebben een prachtig vak en zijn trots op onze ambities en talenten. Onze kinderen verdienen onderwijs van professionals die de ruimte krijgen om hun aanbod en zichzelf te ontwikkelen. En die daarvoor een passende beloning ontvangen.

Op vrijdag 15 maart zal vanuit het team van ’t Busseltje een delegatie op het Malieveld in Den Haag staan. Op school steunen we de actie door kinderen en ouders bewust te maken van de huidige knelpunten en van onze visie op de toekomst.

Onze school blijft tijdens de actieweek en de staking open.

Mocht u de actie willen steunen, dan kunt u de petitie tekenen op www.investeer-in-onderwijs.nl